Skip to main content

EPSON, lider mondial în domeniul roboților SCARA, sărbătorește 40 de ani de existență în industria robotică. Cu ocazia acestui eveniment semnificativ, SPARTECH lansează următoarea ofertă:
40 de luni de garanție pentru roboții dvs.

Suntem mândri să oferim clienților noștri această perioadă extinsă de garanție, ceea ce nu reprezintă doar o dovadă tangibilă a durabilității roboților, ci și o oportunitate de a investi în soluțiile de automatizare de încredere oferite de SPARTECH.

De ce să investiți acum într-un set EPSON?

 

La achiziționarea unui robot EPSON din seria T, LS, G, GX, RS, VT, C sau N, inclusiv opțiunile corespunzătoare, puteți beneficia de o perioadă de garanție fără precedent de 40 de luni pentru piese.

 1. Serie T: Roboți de mare precizie pentru aplicații variate Modelele din seria T se remarcă prin precizia lor deosebită și versatilitatea în aplicații diverse. Acești roboți sunt potriviți pentru sarcini precum asamblarea, manipularea și ambalarea, asigurând o performanță constantă și fiabilitate în orice mediu industrial.
 2. Serie LS: Roboți de mare viteză pentru linii de producție eficiente Roboții din seria LS sunt specializați în a oferi o viteză impresionantă în sarcinile de asamblare și manipulare. Cu tehnologii avansate de control al mișcării, acești roboți optimizează eficiența producției și reduc timpul de ciclu pentru o productivitate sporită.
 3. Serie G și GX: Roboți versatili pentru diverse aplicații Seriile G și GX aduc versatilitatea în prim-plan, fiind proiectate pentru a face față unui spectru larg de aplicații. De la prelucrarea materialelor la manipularea obiectelor sensibile, acești roboți oferă flexibilitate și adaptabilitate în fața cerințelor industriale diverse.
 4. Serie RS: Roboți colaborativi pentru o interacțiune sigură cu operatorii Modelele din seria RS reprezintă roboți colaborativi, capabili să lucreze alături de operatori umani într-un mediu de producție. Acești roboți sunt proiectați să ofere siguranță și eficiență în sarcini comune, sporind colaborarea și productivitatea echipei.
 5. Serie VT: Roboți verticali pentru optimizarea spațiului de producție Seria VT aduce o soluție eficientă pentru optimizarea spațiului de producție, cu roboți verticali ce pot gestiona sarcini complexe într-un spațiu restrâns. Acești roboți sunt ideali pentru aplicații precum paletizarea și manipularea înălțimii, oferind eficiență maximă în utilizarea spațiului.
 6. Serie C și N: Roboți compacți și portabili pentru mobilitate sporită Seriile C și N aduc un plus de mobilitate, fiind roboți compacți și portabili. Cu designul lor compact, acești roboți sunt ideali pentru aplicații în care mobilitatea și flexibilitatea sunt esențiale, permitând reconfigurarea rapidă a liniei de producție.

Indiferent de alegerea dumneavoastră din gama EPSON, beneficiind de oferta garantiei de  40 de luni, vă asigurați că investiția dumneavoastră în soluții de automatizare este protejată pe termen lung. Fiind lider mondial în domeniul roboților SCARA, EPSON continuă să stabilească standardele în materie de tehnologie robotică și să ofere inovații care să sprijine creșterea și eficiența în industrie.

Date de contact

E-mail: office@spartech.ro
Telefon: 0744 923 208
Telefon: +40 232 266030


  Leave a Reply

  ×

   

  Buna ziua!

  Daca vrei sa discuti cu un operator folosing Whatsapp, apasa pe icon-ul de mai jos sau trimite un mail la office@spartech.ro

  × Discuta cu un operator.