Skip to main content

TERMENI SI CONDITII

DATE DE IDENTIFICARE
S.C. SPARTECH S.R.L.
Adresa: Iasi, Valea Lupului, Str. Magnoliei nr. 41, 707410
CUI: RO13879204, J22/453/2001
Telefon: 0232/266030, Mobil: 0744/ 923208
Email: office@spartech.ro

Bine ati venit pe www.spartech.ro!
Va multumim ca ne vizitati!

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea site-ului www.sartech.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.

Preturile prezentate pe site sunt exprimate in Euro si RON si nu includ costul transportului.

DISCOUNT-URILE NU SE CUMULEAZA!

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara o instiintare anterioara cu exceptia produselor care sunt deja in curs de livrare catre client.

Pozele au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia. Echipa webmagnat.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Webmagnat.ro nu isi poate asuma responsabilitatea ca toate produsele prezentate se afla in stoc.

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) cade sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana si dreptul de autor pentru anumite texte (articole) care sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul colaboratorilor. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartine acestora si sunt reproduse cu acceptul lor!

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. Spartech S.R.L. cu sediul in Iasi, Valea Lupului, str. Magnoliei , nr. 41, 707410, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/453/2001, CUI: RO13879204, email: office@spartech.ro, prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati cu respectarea cerintelor impuse de  Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Tipul de informatii cu caracter personal pe care le colectam cuprinde, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, genul, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informatii colectate la inregistrare. Prin furnizarea acestor date, sunteti de acord cu procesarea lor conform acestei declaratii de confidentialitate.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul online dupa cum urmeaza:

 • procesarea comenzilor;
 • oferirea de produse si/sau servicii;
 • solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
 • inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii.

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus si nu vor fi facute publice.

Ne obligam sa nu transmitem tertilor bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

DREPTURILE pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
 • dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
 • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul;
 • dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Orice cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail office@spartech.ro sau prin posta.

spartech.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Echipa SPARTECH va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.

×

 

Buna ziua!

Daca vrei sa discuti cu un operator folosing Whatsapp, apasa pe icon-ul de mai jos sau trimite un mail la office@spartech.ro

× Discuta cu un operator.